Loading...

Licente, preturi si abonamente

 
Licenţe
 
Inquam Photos pune la dispoziția tuturor clienților imagini destinate ilustrării știrilor, articolelor, emisiunilor, postărilor, montajelor, materialelor, reportajelor, analizelor, editorialelor ce au ca singur scop informarea publicului larg. Descarcarea și utilizarea unei imagini de pe platforma online www.inquamphotos.com presupune acceptarea implicita a utilizării acesteia în cadrul unei licențe de tip editorial (Editorial Use Only), dacă nu este altfel specificat sau dacă nu obțineți acordul reprezentanților agenției. Orice utilizare a unei imagini produse de fotojurnalistii Inquam Photos în afara limitărilor acestei licențe (spre exemplu, în scop de promovare a unui produs, alături sau în componenta unui advertorial, a unei reclame, a unei campanii publicitare) va permite atât agenției cat și terților parți implicate în produsul fotografic (fotojurnalist, personajele din imagine, deținători de drepturi asupra unor elemente prezente în cadru) acționarea in instanta a persoanei/entității comerciale care se va face responsabila de aceasta actiune. 
Anumite imagini din cadrul platformei online disponibile la www.inquamphotos.com se pot comercializa cu o licență comerciala însă decizia aparține în totalitate autorului și agenției Inquam Photos, vă rugăm să luați legătura prin modalitățile expuse pe site pentru a discuta aceasta posibilitate.
 
Preţuri / Abonamente
 
Imaginile disponibile pe fluxul Inquam Photos pot fi achiziționate în doua modalități: prin intermediul unui abonament, soluție destinata redacțiilor care publica periodic un număr mare de articole, sau prin intermediul unor plați singulare, efectuate prin intermediul platformei online, pentru una sau mai multe fotografii. Toate abonamentele sunt negociate și cuprinse într-un contract iar prețul și condițiile de utilizare a imaginilor difera in funcție de un număr mare de repere: volum de descărcări, distribuția materialelor finale, tiraj, audienta, mediul de propagare, s.a.m.d. În situația achiziționării uneia sau mai multor imagini prin intermediul unei plăți individuale, clientul poate dispune de imagini doar în baza unei licențe Single Editorial Use Only (o singura utilizare editoriala a fotografiei).